IV Фестиваль англійської казки "World of fairy tales"

30.03.2018 02:05

        Жоден комп'ютер не замінить затишних зустрічей, що на них гостює її величність Казка, щедро оюдаровуючи кожного, зокрема й дорослих, ні з чим не зрівнянним відчуттям радості, мрії, домівки.

        29 березня на базі Херсонської ЗОШ I-III ступенів №13 був проведений IV Фестиваль англійської казки "World of fairy tales" серед учнів Дніпровського району. У фестивалі взяли участь 5 шкіл району: №12, 13, 18, 32 і 48.

        Творчі колективи шкіл майстерно  продемонстрували виступи англійською мовою, а спеціалізована школа з поглибленим вивченням французької мови вразила незвичними мовленнєвим шармом.

           Так учні НВК №48 були відзначені за майстерне володіння англійською мовою. Учні ЗНЗ №13 отримали грамоту за найкращі авторські здібності. За віртуозне володіння французькою мовою грамоту отримала школа №12. Грамоту за яскравий дебют отримали учні школи №32. З найкращими декораціями виступив творчий колектив школи №18. За найкращу жіночу роль нагородили ученицю ЗНЗ №12 Матвійчук Ганну, чоловічу роль - Філіпова Артема з НВК №48. Найкращий чоловічий костюм був в учня школи №13 - Яржемського Ярослава, жіночий костюм - в школи №32.